Ken Kaniff (Skit) kimdir, nedir? - Eminem Turkey | Eminem Hakkında Haberler, Çeviriler, Videolar

Breaking

1 Mart 2014

Ken Kaniff (Skit) kimdir, nedir?



Bu konu oldukça merak ediliyordu ben de kısa bir yazı yazayım dedim ama yine ayrıntıya girmişim. Neyse siz okuyun.

Yazı +18. 18 yaşından küçükler okumasın diyeceğim ama siklemeyeceğinizi biliyorum o yüzden okuyun neyse.
Ken Kaniff, Eminem'in kendi hayalinde yarattığı hayali bir karakterdir. Gaydir. Pedofilidir. (Pedofili, yetişkin birinin ergenliğe girmemiş çocuklara ilgi duyması, taciz etmesidir.) 

Peki bunun olayı ne?

Şimdi efendim, Aristotle lakaplı underground'da takılı kalan bir rapper var. Eminem ilk ünlü olmaya başladığı zamanlar bu arkadaşla çalışıyor. The Slim Shady LP'deki Ken Kaniff skit'indeki ses Aristotle'a aittir. Yani Eminem, bu arkadaşla çalışıyor SSLP zamanında. Ancak sonradan Eminem, Aristotle ile ilişkisini kesiyor. (Sebebi bilinmiyor.) Aristotle bunun üstüne Eminem'e diss atıyor. Ve olanlar oluyor...


Şimdi reyize diss atmanın sonuçlarını göreceksiniz.

Eminem, bu malın attığı diss üzerine bir Ken Kaniff skit'i daha yapmaya karar veriyor. Ama bu sefer kendi sesiyle. Yani, The Marshall Mathers LP'de duyduğunuz Ken Kaniff skit'indeki ses Eminem'e ait, başka birine değil. Skit'de Aristotle'ı tüm dünyaya rezil ediyor diyebilirim. Aristotle, bunun üzerine akıllanmıyor. Eminem, The Eminem Show albümünü çıkardıktan sonra bu gerizekalı amına kodumun işsizi, The Ken Kaniff Show adlı bir albüm çıkarıyor. Tabi tutmuyor bu malın albümü. Albümde Eminem'e kendi çapında diss atmaya çalışıyor ama Eminem siklemiyor.

Benden Ken Kaniff skit'ini çevirmemi istemeyin çünkü skit'de olan tek şey Ken Kaniff'in erkeklere oral seks yapması. Ancak kısa bir özet geçmek gerekirse, yani Eminem'in Aristotle isimli arkadaşımızı nasıl rezil ettiğini merak ediyorsanız söyleyeyim.

Aristotle, Ken Kaniff'e yalattırıyor ve sonlara doğru Ken'e "Adım ne benim?" diyor. Ken, soruya "Eminem." diye cevap veriyor. Yani Ken, Aristotle'a oral seks yapsa da, Eminem'i hayal ediyor. Bunun üzerine Aristotle çok sinirleniyor nasıl onu hayal edersin vs diyor, Ken Kaniff'e siktiri çekiyor vs. 

Ben Ken Kaniff skit'lerini en fazla 2 kere dinlemişimdir. Açıkçası iğrenç :D Bir daha da dinlemeyi düşünmüyorum. Eminem, cidden komik birisi.

Eminem bize bir sürpriz yapıyor #MMLP2 de. Wicked Ways şarkısının sonuna bugüne kadar yaptığı en iyi Ken Kaniff skit'ini koymuş. Wicked Ways'in çevirisi sondaki skit ile beraber Love Game'in çevirisinden sonra yapılacaktır. Merak etmeyin skit'i de açıklayacağım.

Sonraki yazıda görüşmek dileğiyle.

twitter.com/NomadCRY (Benzer paylaşımları takip etmek ve sormak istedikleriniz için takip edin.)
twitter.com/EminemTurkeyBlg (Twitter'daki açık ara en iyi Türkçe Em fan hesabıyız. Bunu biz değil, takipçilerimiz söylüyor! Mutlaka takip edin!)

1 yorum:

  1. underground sonundaki skiti de unutmayın oda oldukça komik jsfonafd my mum ve we made you yu kullanmıs wicked wayste berzerk ü referans ettiği gibi

    YanıtlaSil