Tech N9ne - Fragile ft. Kendrick Lamar, ¡MAYDAY! & Kendall Morgan (Türkçe Çeviri + Açıklamalı) - Eminem Turkey | Eminem Hakkında Haberler, Çeviriler, Videolar

Breaking

7 Ekim 2014

Tech N9ne - Fragile ft. Kendrick Lamar, ¡MAYDAY! & Kendall Morgan (Türkçe Çeviri + Açıklamalı)



Fragile şarkısını Tech N9ne, Jimmy Kimmel'ın televizyon programında söylemişti. Tech N9ne'ın Jimmy Kimmel performansını tam 4 milyon kişi canlı izledi! Jimmy Kimmel tarihinde bir rekor kırdı! 

Tech N9ne'ın annesi 6 Haziran 2014'te hayatını kaybetti. 7 Haziran günü Tech N9ne'ın konseri vardı. Tech N9ne hayatta en sevdiği varlık olan annesi vefat etmiş olsa bile konserini iptal etmedi. Ara ara zorlansa da konseri gerçekleştirdi. 7 Haziran'daki konser sonu, seyirciler 15 dk boyunca onu alkışladılar. Jimmy Kimmel performansında Tech N9ne 2. şarkının başında annesiyle ilgili bir konuşma yapıyor. Tech N9ne'ın gözlerinin dolduğunu ve ellerinin titrediğini rahatlıkla görebilirsiniz. Dipnot olarak: Annesi müslümandı. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. 

RIP Maudie Sue Yates-Khalifa (26.10.1955-06.06.2014)

Şarkının ana konusu "eleştiri". Şarkıda eleştirmenlere isyanını anlatıyorlar N9ne ve Kendrick. Güzel bir şarkı açıkçası. Şarkıdaki herkes birbirleriyle uyumlu. Büyük anlamları olan düz bir şarkı.



EMINEM TÜRKİYE (twitter.com/EminemTurkeyBlg)
Facebook sayfamız (facebook.com/EminemTeamTurkeyFans)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder